Friday, January 21, 2011

Budak Suci


Selamat Hari Jadi Pijol
Semoga kau sentiasa panjang umur murah rezeki
Jadi anak yang baik
Anak yang soleh
Anak yang mendengar kata
Anak yang dapat mengharumkan nama ibu bapa
Anak yang dapat mengubah nasib keluarga

X sangka kan dah lama jugak kite berkawan kan?
Ada x dalam hampir 2 tahun?
Ade kot kan?
Serius i love being one of ur friends.
Kau kadang2 garang
TAKUT AKU
tapi 
Kalau mood kau baik
KAU JADI GILAGILE

Aku sayang kau sebagai kawan aku
Sorry kalau aku kadang2 buat kau annoying
Sorry kalau ko x dapat nak tidur malam2 sebab aku gelak macam sial
Sorry kalau aku asyik2 mengadu kat kau kalau Ghazi buli aku

Sebenarnya kan aku sumpah super duper happy bila kau amik BAS same dengan aku
Sumpah aku bersyukur
At least ade la kawan aku peneman aku kat BAS
x de la aku terkapai sorang2x kan?
Tapi
Nak wat cmne
Kau dapat band 4
Aku sumpah gembira untuk kau sangat2
This is what u really want
Aku sumpah terharu bila tngok result ko dapat band 4
Dalam hati aku rasa cam nak pelok kau kuat2
Sebab aku tahu kau memang nak sangat sangat law
And
Akhirnya kau dapat...TAHNIAH!

X pe aku boleh bangun sendiri pijol
Kau x perlu rasa bersalah pun sebab x dapat nak teman aku setiap pagi tunggu bas
Aku ok je
Dan
Sorry pijol x de hadiah aku nak bagi kau...i hope that this birthday wish can be ur meaningful present.
Hafizul Hakim
Selamat Hari Jadi Semoga Panjang Umur Murah Rezeki.



Moga kau tenang
Moga kau riang
Ditiap jalan
Ditiap ruang

Moga hatimu tidak keliru
Dalam memburu impianmu
Moga kau tahu yang mana satu
Untuk kau sentuh dan kau tuju

c/o
Jalan kau pilih moga yang terbaik
Jalan yang bakal memberimu bahagia
Jalan yang tidakkan mengundang derita

Aku iringi dengan restu dan doa
Semoga kita akan bertemu semula
Moga.. bertemu semula

Moga harimu selalu terang
Moga kau temu kedamaian

c/o

Jangan kau lupa dimana kau bermula
Jangan berdusta pada yang setia
Moga.. tiada yang terluka

Biarpun dikau jauh
Manapun kau berlabuh
Kuharap hatimu kan tabah
Dan jangan sesekali kau berubah
Moga kau tetap seperti yang dulu

Jalan yang tidakkan mengundang derita
Jangan kau lupa dimana kau bermula
Jangan berdusta kepada yang setia
Moga.. tiada yang terluka

Moga kau tenang
Moga kau riang

2 comments:

qilamahadi said...

kau jangan nak gatall sangat pelok pelok
pijol nina punya baii
huahua

happy bitrhday pijol
:)

hqfizulhqkim said...

tengSs haziq.susah2 je wat entry untuk aq.hahaha. :)

Related Posts with Thumbnails