Tuesday, March 29, 2011

saya takut dengan abnormalities

salam semua semoga semua berada dalam keadaan sihat sejahtera

Entri ini dibuat dalam pada waktu mata tengah kelip kelip sebab nak tido dan perot memulas sebab nak berak tapi takut sebab semua orang dah tido lelap. Sabor jer la tahan tahan~

Bunyik macam tergesa gesa nak update blog pukul 2.00 pagi kan?. Macam takde kelas besok padahal besok punyer la banyak presentation assignment yang perlu dibuat tapi takpe entry kali ini dibuat sebab nak share dengan korang korang semua akan sesuatu perkara yang abnormal yang belaku dalam negara kita sekarang ini.

Isu kenapa negara kita makin panas sejak kebelakangan ini bukan lah skop utama memang terbukti shah alam sumpah panas 2 3 hari ni sampai tido pon ketiak basah sebab omaigod panas sangat. Tapi kali ini nak share akan satu benda ini.

not emphasizing on that hand but the symbol sebelah tangan tuh. Yes yang bentuk star tuh

ikan yang ketiga yang paling bawah tuh ada bentuk star jika tengok betol betol.



dekat puncak tuh ada cahaya yang bentuk sama macam bintang dekat pantai tadi.

Ya tuhan (=___+) what is actually happening to our country lately ni? Perasan tak lepas kes tsunami dekat jepun and lepas kes radiasi kat jepun tuh, keadaan negara yang berdekatan seperti dah tak berapa stabil, alam sekitar pon dah makin berubah. 

Adakah tanda bintang tuh merupakan partikel partikel or zarah yang terdapat dalam radiasi yang berlaku dekat jepun tuh?. Means kesan radiasi tuh dah sampai dekat Malaysia? kalau yer, government should reallly concern about this matter sebab kesan radiasi ni memang betol betol bahaya. 

Avoid eating ikan sekarang ni sebab dikhuatiri kesan radiasi tersebut mengalir ke dalam laut jepun and thus affecting all the marine's life.

Kalian semua jaga diri yerrrrrrr.....


p/s = sebenarnya nak buat entri kali ini lebih panjang tapiiiiii.......saye rase seram!.......sebab mase tulis ni macam ada sesuatu kat sebelah sayee....byeeeee!





credit to = darkbatman.com and beautifulnara.com for the pictures. 
  

2 comments:

SoLy SoLicious said...

Memang 2, 3 hari ni panas hangat semcam je kan.. pdhal, kat pantai timur hujan mencurah2 smapai banjir.. Ujian TUhan semua tu.. Mungkin jugak radiasi di jepun telah merebak ke sini..

p/s :ade ape kat sbelah 2?? heeee

hqfizulhqkim said...

nanti aq wat research pasal semua ni :)

Related Posts with Thumbnails