Tuesday, September 7, 2010

AKU SUMPAH BENCI KAU

Aku dah x berdaya lagi do nak ambik MUET lagi sekali.
Dah la dah nak dekat final nih!..and kena pikir pasal MUET bodoh ni lagi...
PENAT OK SANGAT PENAT...
dan menambahkan kemarahan aku lagi..
Baru je balik2x umah berapa hari..mak aku cakap "nanti hari Isnin ada tusyen MUET"...
So i was like.."owh ok"...tapi dalam hati sumpah time tu macam nak menangis aku dah penat melayan MUET yang macam %^$*$%$ ni

Ok i think i should make it clear to my mom that i'm unable to pursue the Law degree..even if i manage to get band 4 for this upcoming MUET....boleh je mintak masuk...tapi bak kata ANNOYING DEKAN...."jaminan bukan 100% peratus".

Sebenarnya aku dah dapat rasa yang LAW ni bukan lah bidang aku sejak aku sem 2 lagi.
Mana x nya. Kalau pasal presentation, akulah yang boleh dikatakan antara yang paling pasif. Kalau ada quiz selalu markah kurang 6..adakala hampir fail. AND even subject yang lain lebih tinggi dan memuaskan daripada subjek LAW tu sendiri.
AKU PENAT PENAT PENAT

Tapi aku berjanji walaupun sesusah mana LAW ni...aku akan pastikan final untuk LAW aku X AKAN FAIL!..
Aku x sanggup nak ulang balik this nightmare...please la lepas ni i hope that semua benda yang aku rancang akan menjadi.
Yes memang la mak aku agak mengharap la aku ambik MUET lagi sekali...dapat band 4..dan masuk LAW DEGREE...
but for me...i've really realized my own limit and this is my limit, walaupun aku berfikiran positif yang aku akan dapat band 4....TAPI...aku dah sangat penat DAN AKU RASA

I CANNOT PURSUE DEGREE IN LAW AND I ADMIT IT.








:'C
Sekapur Sireh,
Ahmad Haziq.

6 comments:

hafizah said...

abs ko nak amik pe..?

Hazique Mirza said...

entah..
tngok la bachelor administrative science ker atau corporate

N@biL said...

rileks2.aq ingat d course baru .course pembuatan anak..praktikal byak..cm bes je..ko try r masok..haha

qilamahadi said...

sabar ehh jik
biasa laa tu
adat belajar
tkda yg senang
kalau senang tu lain citaa

beruang said...

lex bhai..
juz wat yg terbaik..
jgn nanti nyesal cam aku..
chaiyokk

FARIZ ILIO FERNANDO said...

huhuhuwakkk!!! ko buat aku menangis jelah haziq!!!

Related Posts with Thumbnails