Monday, September 20, 2010

NO TITLE

Penanganmu buat ku angau 
Kasih sayangmu buatku sentiasa melilau
Perasaan ghairah yang berbangkit sudah cukup membuatkan ku sasau

Badanmu yang montok daku jilat dan "love bite" dengan penuh rasa cinta
Penangan kamu buat aku rasa "Oh, aku cinta kamu buat selamanya"!
Tarikan mu yang menggoda
Tarikan mu yang amat ku cinta
Membuatkan setiap insan kesukaan tidak terhingga

Kini kau tinggalkan aku 2 minggu
Terkapai di Merbok bagaikan si dungu
Sangap akan godaanmu sudah datang bertalu talu
Kau yang sentiasa di hatiku
Kau yang hadir dalam diriku
Kaulah ratu hatiku
Aku janji akan bertemu denganmu tolonglah please tunggu aku


Kaulah IKEA MEATBALLS kesayanganku!!!!!














:P
Sekapur Sireh,
Hazique Mirza.

5 comments:

hqfizulhqkim said...

suka3!
,,nnt belanja aq k,,^^)

Hazique Mirza said...

hehe ok nnti aku belanja k....sedap pijol!..hehehehehehe

beruang said...

aku nk gak haziq...

Hazique Mirza said...

ahha ko tuh ha dah kat kl ajak la kawan ko ker ikea tuh...sedap bear sumpah tarak tipoooo

Miss Potato said...

hehe tgk la sape yg introduce kan.kau baca tak blog aku?aku baru mkn.ahahaha. :B

Related Posts with Thumbnails