Monday, October 11, 2010

ADIK

Mak nak adik!


Soalan yang sama aku tanya berulang ulang kali kat mak aku even dah beso ni pon
And mak jawab "mak dah x mampu anakku, kilang mak dah lame bankrap"
Aloooo!....

Ko hengat jadi anak sulung ni best?
Ape jadi anak sulung ni ko ingat ko boleh la buli2x adik adik kau??
Kalau adikadik sume stock kepala batu buat KLCC mang sekali cakap mang x dengar...
Kene siap dgn bantai tibai baru masuk telinga masuk kepala.
Tapi walaupun cmtuh
Suka la jugak jadi abang ni....walaupun adik adik sume nakal2x belaka

And yang paling x boleh blah aku lah abang yang pendek, yang katek, ketot and paling gebu
Oh sangat sedih bila tadi pergi farmasi and then check ketinggian.
Nak tahu bape?...
Ya ampun!...i'm still 165 cm!

X menaik pon....sejak form 4.....WHAT THE HELL LA KAN
Adik yang no 2 tinggi cm 170++, yang ketiga 160++ (yang pasti lebih tinggi dri aku)

Ok ini sumpah jeles...
Tuh la agaknye terkena sumpahan mase kecik kecik dulu menenen x hingat sampai darjah 3..ops!....(hahaha)
Gelak la gelak...ko tuh ha drjah berapa bru habes menetek??

Hurm....mak nak adikk!....kali ni kalau dapat adik nak adik pompuan la pulak...sek2x lelaki....mang rumah haru biruuu
Dah la dua2x tuh mang sentiasa sepakat....kalau main game PS mesti main game bola...x de pon yang nak teman aku main game NARUTO , HARRY POTTER......
Oh ye sebab diorang x main?......diorang kate x macho??? Oh fine!......(lalu merajuk sambil menghempas pintu bilik)







Kalau ade adik perempuan mesti best kan?....
Pendapat korang?




pkcik berapa harga itu budak?...wa mahu beli ni cash bayar lamsam...



p/s = ingtkan tunggul kayu sekali jumpe baby. Kesian la kau baby kene buang cam sampah. Sape la mak bapak ko kan?



















Sekapur Sireh,
Hazique Mirza.

10 comments:

amaa said...

kau nak adik aku tak?
adik aku semua pmpuan
nak tak? nak tak?

izzah said...

waaa...terharu nyer..
nak adik nye???

HELMI ZAHARIN said...

hahaa naruto ye canteek? hahha
patutla adik2 kau xlayan kau,sian abg ketot ni
hehehe
sabar ye...

Irwan Abdullah said...

kalo ang 165 mesti aku 180! haha...
meh aku jadi adik ang...upah rm100 sehari...^^

qilamahadi said...

you nk i jd adikk you takk
hahaa

Shuryou Ezanie said...

ak jadi anak sulung ok aje... anak laki sorang plak tu...

Hazique Mirza said...

AMA-Haha!...ko sume adik pompuan aku sume lelaki...haih kalau kiut x per la sekali perangai sama jer cm kau suke pukul2x aku...:P

MAK-Haha tuh la adik nak adik lagi..kan aku kan anak bongsu..KAN2X?..:p

QILA-hAHA...aku rase kau akan jadi kakak yang super horror...:D

MIMI-Haha bongok...sabar la nie..memang sentiase sabar..

SYURYOU-haaha...best lah idop ko kan?

IRWAN-Seperti yg tertera dalam komen kat sebelah

beruang said...

aku xmo dah adik.
satg duit aya aku kurang.
burfday present pon mula x lumayan...
haha

Hazique Mirza said...

BERUANGKUTUB-Hhaha!...betol aku mang sangat setuju.....adik last aku selalu dpt hadiah best2x.....cais!

FARIZ ILIO FERNANDO said...

aku ada seorang abang.. seorang kakak.. duaorang adik perempuan dan seorang adik lelaki... alhamdullilah.. tapi adik beradik ramai pon byk kerenah gak.. sabar jela...!!

Related Posts with Thumbnails