Friday, October 1, 2010

JIJIK SYIAL!...

Asyik betol yer aku makan saki baki kuih raya depan komputer sambil tengok utube..
And then
Ya Ampun
Buwek!...
Haptuih!...
Haram jadah sungguh....
Euwww geligeli....

Nak tahu pasal?...
Aku kalau bkk utube suka tengok video pasal binatang (ala cam National Georaphic tuh)
Sebab kononye citacita nak jadi saintis....(erk ada kaitan?)

Then nak tahu apa aku jumpe?
Tibe tibe la plak kan aku nampak tajuk pasal
"Lauk Anjing kat China".......(yang ni bm la bi taktahu nak wat hoho)
Tapi yang pasti amatamat geli
Cmner la ko boleh makan benda gila tuh kan?
X rase geli ker?..aku tengok pon punye la kembang tekak...

Dan rupa rupa nyer
Kat China dgn Korea tuh...
Makan benda2x cmni sangat2x lah perkara biase seperti orang kite makan nasi kandaq
Bukan setakat anjing jer.....monyet, ular, tikus, kelawar sume deme tibai....
Aiyoo peninpenin

Jom layan video extreme mextreme ni...jangan ade yg muntah darah plak nnti...:P







kenapa daging tuh nampak cam daging padprik?..
haha...ok fine aku dah trauma dengan USA mahupun daging merah
Sumpah kelas pilihan kau mariah masak anjing cm kau masak daging lembu
Tapi yang pasti aunty ni comel muka merah merah gitu...
Maybe sebab makan anjing muka dia berseri seri?
Anda mahu?...
JADI MAKANLAH ANJING....






:P













Sekapur Sireh,
Hazique Mirza

5 comments:

beruang said...

xd video yg lbeyh menggelik?
kne plak aku ngah mkn nsik gorg aym neyh an...

Hazique Mirza said...

hahahha...sumpah geli gila bear....dia masak anjing dah macam masak daging padprik dah aku tngok..pasnih konpem trauma!..haha

chapaticokelat^^ said...

euuuuuuuu!!!~
blekhhh

nono said...

ni x berapa geliii lg ziq . de lagi yg menggelikn .

nono said...

ni x berapa geliii lg ziq . de lagi yg menggelikn .

Related Posts with Thumbnails