Friday, October 1, 2010

this is my promise

Blog..
First time wat blog dan aku tersangat sangat la kekok
Taktahu nak tekan ape
Taktahu nak masukkan ape
But thanx to all the supporters out there yang sanggup mengajar si kepala dungu ni cara2x nak wat layout, wat post, masukkan video and whatsoever.

And due to that, sekarang ni dah pandai la sikit even kadang2x still blur macam UGLY BETTY...
but nevermind....sometimes we have to move slow rather than going fast kerana?...selalunya ilmu yang kita dapat melaui pembeljaran secara perlahan adalah lebih berkesan dan lebih masuk dan lebih ingat kat kepala.
SETUJU?

Malam semalam sungguh terasa sekali aku..
Hamba sahaya ini berkata 'Haziq, dari ko buat belog yang x berpekdah ni baik ko buat benda lain2x yang boleh bagi manfaat sikit"
Aku sungguh sakit hati
Sungguh makan dalam betol kata2x orang tu
Ko x de blog ko diam la jangan nak gebang lebih
Dan aku yang sejak kebelakangn ni agak emo (yes!...i'm an emotional person so what?)
Seraya berkata "kesah habis aku?...ko x de belog ko diam la jng nak ckp banyak2"
"ko kalau x nak bace belog aku ko senyap"
Itulah antara baitbait laser yang tiba2x terkeluar semalam

Btw apalah salahnye aku nak berblogging ni kan?
Dari aku dok melangut tengok tv main game berak kencing makan tido macam beruang kutub
Ape salahnye kalau aku nak berblogging
At least pengetahuan bertambah
Sebab untuk wat post entry ape ko hingat just tulis merapu rapu ke ha?
Aku paling x suka buatkerja just copy and paste
Aku akan pastikan to wat post entry
Aku akan amik mane2x sumber..scan and skim....buat sendiri post entry....no copy paste...and guna ayat sendiri..thats the way i am....and thats how i work

So,
people out there yang just keep criticizing...please shut ur mouth
Kalau kohingat ko bagus ko wat belog sendiri meraban la sendiri
Aku berjanji dengan sepenuh hati
Aku akan berblogging sampai mati
Dan blog ni x kan pernah lupus x kan pernah mati
Kerana aku janji blog ni akan aku turun temurunkan dari anak, cucu and piut aku nanti

Hazique Mirza,
Apakaumerepek.blogspot.com
X akan pernah mati!..

Walaupun orang kritik setengah mati...
Aku?....kesah habis plak mak nokkk!....










Sekapur Sireh,
Hazique Mirza.

5 comments:

hakimfaridzul said...

go mon!!!!

sape orang tu??nnt kau gosip dengan aku!!!

bersama-sama kita berblogging ye sayang!!!

jgn peduli apa orang cakap!

beruang said...

asal ko kutub beruang kutub.
cian kat spesies aku..
huk3

btw,sapa yg cakap najis 2?
kasi sumbat konek aku lam mata dy.
baru dy taw ap i2 passion...

qilamahadi said...

class kau nyahh !

Mr. X said...

LOL!

gebgeb said...

perghh
mcm hang tuah!!

Related Posts with Thumbnails