Monday, October 4, 2010

Kenangan Yang X Mungkin Padam

Sedar x sedar dah masuk lima hari aku pencen sebagai budak Pre Law UiTM Merbok dan ya mase berlalu dengan sangat pantas sampai ko pon x sedar. So hargailah masa dengan buat benda2x yang kau suka. Jangan la over tido sampai petang pastuh dah x tahu aper nak wat selain makan minom berak. Get a life laa...hehe...macam shopping ker? Bersukan ke? ataupun.....pergi MERROOOONNGGENG!...:p

Tapi mang tarak aku akui...hidup mase cuti ni agak bosan specially bila x de orang yang ajak ko kuar (erkkk..bukan orang x ajak...deme ajak tapi aku x de duit.....T.T)
Aiyo masalah masalah!!...
Nak kerja ker x nak?..nak kerja ke x nak?...kalau x kerja for sure la aku merempat teros kat umah ni.
Sebb mak cakap "ko x yah duit belanja sebb x de tanggungan pon...yela kan dah habis belajar kalau nak duit lu pegi kerja"
Huaaarrrhhhhhh........*menangis x berlagu*

Dan mase2x bosan ni la jugak tetibe pikirang terlayang melayang ke Merbok...UiTM Merbok yang menempatkan sejumlah pelajar Pre Law yang sangat hyper, gila, psiko dan macam2x lagi.

Kalau hari ni cuti.....for sure aku akan turun CS yang berbelas kilometer
Kalau hari ni cuti.....for sure aku akan main badminton malammalam dengan budak2x lelaki
Kalau hari ni cuti.....for sure la aku bangun kol 11 12.01 pagi/petang
Kalau hari ni cuti.....for sure la aku akan tengok movie kat lappy dengan roomate2x terchenta
Kalau hari ni cuti.....for sure la aku akan melepak dgn geng2x aku RSC
Kalau hari ni cuti.....for sure la aku akan karaoke depan lappy dgn roomate sejati....(ok yg ni best!)..hehe

Here are those pictures of people who i love the most =



Hoiii...wa sayang sama luuu....



p/s=ayie sori gambar x de...ade kat hp tapi hp bongong..btw kau tahu kan ko pon aku sayang..haha
















Sekapur Sireh,
Hazique Mirza.













 

6 comments:

cik fara said...

haziq!!!!!!
rndu ko!
rndu RSC!
:(

hakimfaridzul said...

wahahahahaha!

baru tau kau rindu2!

wakakakaka

izzah said...

waaa..ajit!!!
rindu kau!!!
love the most!!!
:)

twiNkle`lilis said...

ajiqqq sayangg !
kau mule rindu ea??
aww aww awww !
rindu kau jugak
kat rumah xde sapaaa bole aku gadoh ;[

beruang said...

syg,mana gmbar kte 2 ri2?
touchin r nan u..
huk3

anonymous said...

waahhhh rindunya!!!

Related Posts with Thumbnails