Tuesday, October 5, 2010

Magika Penuh Magik!

Magika bagi aku antara filem yang best la
Walaupun aku sendiri jarang tengok filem2x melayu
Tapi kali ni tengok kira berbaloi arh walupun 13 ringgit aku kojol kat wangsa walk TGV...what the hell mahal sgt?
Walaupun teman aku tuh ha sangat sedap yer condem2x cakap x best la aper la sampai tertido tido segala
Tapi bagi aku filem ni tetap best dan aku sangat2x suka lagu2x kat dalam ni
Meh wa nak kasi kongsi sama luu

Ziana Zain - Rahsia Awet Muda



Ning Baizura - Asal Menjadi Cantik



Maya Karin - Gebang



Sharifah Aleya, Sharifah Amani & Adibah Noor - Mana Nak Lari?



Diana Danielle, Famie Don, Jalaludin Hassan & Ogy Ahmad Daud - Tidur Dahulu






tuh la antara soundtrack2x yang ader kat Magika yang bagi aku oklah best laaaayannn!....dan yang pasti...haaaa sungguh tenang dengar lagu tidur dahulu tuh yer tapi masuk part mawi......erk?....asal cam rabbani sangat?...ok potong stim seketika...:p


Tapi agak pecah perot kering gigi bila dengar Ning Baizura dgn Ziana Zain nyanyi lagu2x diorang. Specially Ning Baizura and sumpah aku cakap mekap sume outfit dia macam drag mase magika tuh..haha...x pe la kan nama pon tuntutan movie tuh sendirik yer x?


Oh yer sharifah amani sungguh comel!...


ok tuh sajer ulasan nyer...kalau nak lebey2x pergi tengok movie nya ye...


Musti korang puas hati..


Aku berapa star?....ok lah 4/5......;]














Sekapur Sireh,
Hazique Mirza.

4 comments:

cik eNGE said...

ermm best ngat.. =p

Hazique Mirza said...

kan..ehehe...enjoy!

hakimfaridzul said...

masa tengok kat cs kau sibuk nak tido!!!

hahahahahaha

Hazique Mirza said...

hahaha heyyyy tgok dua kali k kat WANGSA WALKK nyahhh....:]

Related Posts with Thumbnails