Sunday, October 10, 2010

TIDAK!

Bangun awal hari ni
Pagi pukul 630 pagi
Konon ada temujanji important kena pergi

Capai towel, masuk tandas

Gosok Gosok badan 
Skrub skrub badan

Ternampak cermin

"Oh siapakah di dalam cermin itu
Kelihatan mirip sepertiku
Tapi dia x kelihatan sejelita
Sepertiku pada zaman muda
Usia dah memamah kejelitaanku
Yang dulu kurus menjadi gemok 
Muka berjerawat dan mula mengendur
Rambut cam penyapu makin gugur
Oh!....carikan aku ubat pengulang waktuuuu
Yang buatku kelihatan muda
Semuda seperti anak teruna
Jadikan aku sorang remaja paling HENSEM di dunia
Berikan aku potongan badan
Yang kurus dan menawan
Apa jua harganya semua kan ku bayar
Asal menjadi hensem
X kisah la apa jua asal menjadi HENSEM
X kisah lah apa juaaaa asal?....menjadi HENNNNNSEEMMMM
OOOOOOOOO..........................."


Setelah setengah jam gosok badan syampu gigi cucur ketiak sume dah siap dan
Tukar lah bajuuu
Formal lah sikit
Kata pon hari penting

Salam bibik......bibik "dah nak pergi dah?"
Kata Haziq.......:a'ah doakan ajik ok ye"

Bawak keter.....slow slow....kali ni lampu insyarat merah x langgar pon.....sebab hati nervous. Muka biru. Aircond kete pasang 3. Ketiak peloh dgn jayanya.

Sampaiii......

Hurm encik nak tanye

PKGUARD = Ya
HAZIQ = Nak tanyer muet wat kat mana?
PKGUARD= ?...Ha muet??
HAZIQ = Muet la pkcik....Malaysia University English Test..Tahu?
PKGUARD = Apa tuh?
HAZIQ= Kang aku kentot kat muka ko kang (dalam hati). Ni ha pakcik MUET MUET MUET.

"Tiba tiba terlihat tarikh 19 0ktober 2010 untuk speaking test. Hari ni 12 Oktober 2010. Alamakkk!..."

"heheee...x per la pkcik...hehe mekaceyyyy"

"*!&^!%@&!%@!kuang asam!!(!!*^@^@&@kentot jepon!*!*!!&!^!&!lahabau!(!*!!&@^ayam(!!*!&@^@^!&@lahanat!*!&!(@(!

Macamane la boleh x perasan tarikh muet tuhh?!??!?!
Pdahal dah tengok 2 3 4 kali dah!
Sabar je la
Dah la semalam tido lambat speaking speaking segala sampai im pon speaking BI....
Konon2x nak wat preparation
Last2x tarikh pon salah
Wat malu je
Ingat nak wat tajuk MUET aku benci kau
Tapi dan dan tukar MUET aku sumpah amat benci kau!.....




Geram Geram!



















Hati Sedey,
Hazique Mirza.

16 comments:

kyle said...

"Jadikan aku sorang remaja paling HENSEM di dunia??"

mcm harapan sume laki dlm dunia nie je, hahahaha

all the best in your MUET! (ahh....how i miss muet speaking session, hehehe)

cik fara said...

ko nape haziq!
gler lmbt lg speaking ko tuu
aku dulu bru ko
aku 14 ni
hahaha

hakimfaridzul said...

hahahahahahaha!

biar aku kat rumah gelak gila-gila!

qilamahadi said...

awakk ni kelakarr lahhh

Miss Potato said...

ahahaha kot ye pun semangat waja.kalau aku,dah pakai smart2 aku gi melaram memana.rasa rugi do balik umah!hahahahahaha kau sumpah lawak

twiNkle`lilis said...

xpaham aku kenapa sumer org salah tarikh muet. aishhh. kau mmg sumpah excited kat ajiq -______-

Shuryou Ezanie said...

hahaha.. tu la... lain kali tengok elok2 tarikh

nor said...

k fine..
kita sama jiq
tp aku x sampai tahap dah pegi tempat tuh
aku tahap sedar one-day-before je
miahahaa

izzah said...

sggh lawak sekali!!!
wakakakaa...

ramlah melaram said...

muahahahahaha lawak giler kot. semangat siot ko nih. lalala

FITZ FITRY FUZZ said...

omg...sumpoah aku nk gelak terkentot-kentot tengok post ko ni..hahaah

FITZ FITRY FUZZ said...

omg...sumpoah aku nk gelak terkentot-kentot tengok post ko ni..hahaah

amaa said...

muahhahahha
sumpah lawok ngat aihhhhh
kau same ng aku duh
19 oct en?
HAHAHHAHAHA

Hazique Mirza said...

yup2x...weyh nnti susah la doe soklan!...takut makk nokkkk

HELMI ZAHARIN said...

hahahaha...sakit perut aq tahan gelak hahahhaa

beruang said...

ko dah ckop ensem la haziq.

Related Posts with Thumbnails