Saturday, November 20, 2010

ITU DAN INI

Semalam merupakan antara hari yang paling gila dalam hidup aku. Sumpah gila sangatsangat. Bawak kereta pusing pusing 10 kali kat PWTC! round round kat Chow Kitt sebab dah berjanji untuk ambik Fariz nak hang out sesama dengan Ellena Razif ke Wangsa Walk. Jam gila nak mampus renovate jalan. Aku pelik betol la. X boleh ke kalau nak renovate jalan tu dibuat waktu malam2x?. Kenapa perlu siang?. Dah la dah tahu kan mase tu la yang paling kemuncak. Orang ramai. Dah la kat PWTC tah ape ntah ade pameran aper pon aku tak tahu.


And disebabkan jam jugak la perjalanan aku yang sepatotnye mengambil mase kurang setengah jam menjadi satu jam. Ok this is the reason why i hate being in the middle of KL. Sumpah hectic tahap gaban. Kereta jangan cakap lah sumpah banyak la.


And benda yang paling bongokgilemenyampah. Dandan la plak mase sampai PWTC handphone punye beteri kong! Ok ini bodoh. Ini macam _________!. Jadi, tunggu lah si Fariz kat stesen bus tempat selalu tunggu. Tunggu sejam!. Dia x de. Aku cari menonong kat situ . Pelik betol aku.
And then amik keputusan nekad. Ini kalau lagi setengah jam kalau x jumpe gak, balik umah charge beteri.


Ok fine seperti yang dijangke MEMANG X JUMPA. Lalu balik la semula untuk charge beteri. Sumpah penat weyh. Sangat sangat. And then balik ambik mase setengah jam lagi. KL sumpah macam haram weyh hari sabtu. Pasal pe ntah! Balik umah jalan jam sekiansekiansekian sebab jalan dikorek. Bangang betol la. Sampai umah teros charge handphone.


Sekali tngok handphone mak aih ade 7 messages!



"Haziq aku nak cekik kau!"..........(ELLENA RAZIF)




"Hoi jadi ke x ni?!"........................(ELLENA RAZIF)

lagi 5 x hengat dah.


Disertakan dengan call faris.



"Hoi nok kau kat mane ni?...aku dah tunggu lame kot mane kau pergi?". (FARIS)




"Weyh kau kat mane do!...aku tadi tunggu giler baban lame gila kat situ dah sampai sejam sampai hujanhujan dah aku". (HAZIQ MIRZA)
"Lorh aku dah ade kat situ lah dah lame dah kat situ"
"Ko ni biar betol aku dah tunggu lame x nampak pon batang hidong kau"
"Erm ok la..so camne ni?...still nak ke Wangsa Walk?"
"Erm nak la si ellen kat dah tunggu kat wangsa walk 2 jam doe!"


blablablablablabla...


PLAN CANCEL!......huarhhhhhhhhhhh!






Sangap sangap sangap sangap sangap karok!....T.T and movie and boling aaannndddd.....












p/s : sorry guys for that incident...ini sume handphone (!*&@#&! punya pasal!
























Sekapur Sireh,
Hazique Mirza.

4 comments:

cik fara said...

hahaa
bongek gler ko haziq!

nono said...

moral ny : rajin2 la charge telefon kau ! :)

FARIZ RAZALI said...

lain kali pakai hp murah mcm aku.. beteri 3 hari tahan.. tak payah caj.. senang..!!

APA2 PON JGN JEALOUS KTEORG G SHOUT AWARDS.. hehee...

FARIZ RAZALI said...

lain kali pakai hp murah mcm aku.. beteri 3 hari tahan.. tak payah caj.. senang..!!

APA2 PON JGN JEALOUS KTEORG G SHOUT AWARDS.. hehee...

Related Posts with Thumbnails