Sunday, January 23, 2011

Haziq dalam banyak2 hari, hari apa kau paling x suka?.....HARI ISNIN!

Saya paling x suka hari isnin. Ye paling x suka hari isnen! Sebab ape? Sebab hari isnin mesti kena pakai baju complete tie and and seluar slack (yang senteng sebab mase tuh labuh sangat lepas tu mak suruh bibik potong dah macam mr bean). Dan dan pulak hari isnin ni ada presentation...LAGILAAAAA.....penat mak nokkkk.

Dalam banyak banyak hari, hari isnin la hari yang dimana aku sukasukihati nak pakai apa aku pakai. X kisah la nampak buruk  ke sememeh ke lantakla.Rambut yang dulu serabai makin diserabaikan, malas la  X heran. Sebab aku rasa hari senin sangat boring.

Ok apa yang aku pakai masa hari nenenisnin

singlet puteh satu kemestian untuk menghilangkan bau ketiak dan kesan tetek. (muka maintain siyes).


kemeja the store yang tahan setahun setengah.

Hari senin malas nak pakai contact. So pakai spek mata nerd. Muka sumpah macam pu****!!

Tie 5 hewngget. 

Ingatkan nak letak gambar spender tapi spender gambar hello kitty malu i.


I ADMIT THAT I AM A LOSER ON EVERY MONDAY!








1 comment:

FITZ FITRY FUZZ said...

taruk la...
senang aku nk bahan kau..hahahaha

Related Posts with Thumbnails