Wednesday, January 26, 2011

Still Loving You

Dekat sebulan sudah berada dekat UiTM Shah Alam. Takde apa apa benda menarik happen. Just like normal. Belajar belajar and belajar. Assignment sangat bertimbun sampai x tahu mana satu nak sentuh sampai mata naik juling juling itik bila bukak buku tengok nombor nombor keramat AddMath. Sumpah i hate addmath and masa hari tuh present pasal tamadun mesir purba and dapat tahu diorang lah yang cipta formulasi Matematik, so sampai sekarang emo sebab apa diorang diorang ni pandai sangat invent addmath segala! LIFE SHOULD BE SIMPLE OK.

Still loving you. Yes i do miss all of you. RSC community. Rindunya kat korang semua. Aku rindu nak buli buli bunbun yang comel yang suka buat muka blur. Rindu nak bulibuli farahalbino yang muka akan get annoyed bila aku main mainkan dia. Rindu nak bertepok tampaq dengan ama, cubit cubitan, usap usap kepala ama yang bulat gebu. Rindu nak usik usik Qila and borakborak cerita pasal dalam kain. Rindu nak bermanja manja dengan mak sambil kena bebel "Haziq jangan mencarot", sambil buat2 muka ganas yang hensem. Rindu nak dengar suara nor gelak gelak panggil cepit and buli cepit.

RSC guys. Hakim dengan lawak menganjeng dia. Fakrul dengan lawak psiko dia. Pijol buat buat muka gedik dia. Ghazi..........gila...... sambil pandang aku lepas tuh gelak. Fikri dengan lawak sambil buat buat suara "napo polakkk!". Sumpah rindu laaaa. Betol kata Sir Azrul dulu "once u have entered UiTM Shah Alam, jangan harap la korang dapat gather2 cmni sebab memang susah". Yes terbukti sir, memang susah. Dapat jumpa seminggu sekali je sir, susah sangat, kadang kadang tu kelas clash so memang bermimpi nak jumpa even satu fac.

I am missing all of you guys!.Ini aku tak tipu. Aku selalu fikir bilalah RSC akan kembali seperti dulu. Ceria. Gila. Happening. Hardcore. Tapi sekarang dah macam agak lain sikit. Kenapa ya? Mungkin disebabkan aku dah ke cos lain sebab tuh aku x dapat rasa kehappeningan korang? Mungkin disebabkan pertambahan umur yang membuatkan kita menjadi "matang" and acts like a real adult?. Adult yang serius

















6 comments:

hqfizulhqkim said...

rindu jikjik juga! :)

fakrul_roslan said...

rindu pada semua....

qilamahadi said...

okayy fine gambar aku ada satu jeee

cik fara said...

rndu weh!
seriuslyyyy!
ktorng tiap kali makan
msti sbok tnye ko hbis klas kol bpe
bun,kurul,pjol skali
susahnyeee nak same2 lagi
:(

izzah said...

fine..i pun rindu u jugak tau!!

hakimfaridzul said...

rindu mak mon juga!!!
kita kan sebilik!
tetap ada pillow talk gituuu!

bahahahahahahaha

Related Posts with Thumbnails