Thursday, January 27, 2011

Cam Sial

Memang hari mengantuk sedunia ke ntah hape ntah semua kelas hari ni, masuk je mesti tido, masuk je mesti tido. Yang lagi membuatkan kemengantukan menjadi kuasa dua bila lecturer lecture topik yang susah sampai dah malas nak pikir just nak tido ja. Ditambah pulak dengan keadaan hujan turun lembut lembut pondan membasahi muka bumi tuhan yang fana ini, LAGIILAA, kemengantukan to the power of 3!

Bangun bangun tido muka lembam, ditambah pulak dengan insiden insiden penuh motiff yang MEMANG SANGAT SANGAT MOTIFFFF.

INSIDEN PERTAMA
Laparnya! Lapar sangat sangat sangat. So at the first plan nak makan brunch dulu sebelum lunch. Then pergi ke tempat abang kakak yang jual hokdog ayamas roti impit (pelik asal nama pelik sangat). Tunggu punya lama sampai dah muka tukar jadik ogre baru kakak tu perasan, lepas tuh siap cakap "owh adik ek yang nak cheese hokdog tadi tu kan?". Saye nak cheese hokdog ye kak, dah dari tadi saya mintak tapi asal abang pondan tuh dapat dulu?!. Dapat dapat terus blah!. (eh duit dah bayar la). Sambil makan sambil mengomel kat dayyan, "ko pahal x nak beli dayyan, sedap weyh". Sambil pipi penuh yang bila tengok sumpah jangan jadikan suami. Tetiba..eh asal hokdog ni setengah?. Tengok belakang...Laaaaaaaa! lagi setengah tertinggal, terbaring dengan jayanya kat atas lantai!!!....
CAM SIAL

INSIDEN KEDUA
Lapar lapar lapar. Lapar sesangat. Bangun tido petang and kemudian terasa lapar, padahal kat dc baru bantai  burger daging spesel. Dengan muka lembam, rambut macam kuntilanak, ayaqq lioqq masam meleleh, pergi Kedai Koperasi. Beli roti kacang merah and hokdog (hokdog lagi). Sambil jalan ke bilik sambil makan hokdog. Tangkai pon dibuang. Tetiba perasan asal pulak efek campakan tangkai sate tu macam berat gila?. Sekali tengok dalam tong.....Laaaaaaaaaaa! Tidakkkk my wallettt
CAM CAM SIAL

INSIDEN KETIGA
OMG. Lambat pergi kelas dah pukul 730 pagi! Cepat cepat cepat angkat towel separuh bogel ke tandas. Mandi mandi mandi. Masuk bilik start pakai bersiap. Capai singlet, spender di ampaian. Pakai baju, pakai spender. Dalam konteks ni adalah HAMPIR PAKAI SPENDER. Means spender tuh masih dikaki. HakimFaridzul tenung memanjang. Sumpah muka curiga habes kotkot aku terbogel depan dia ke hapa. Rupa rupanya hampir terpakai spender diaa daaaaa.
(!*!&^@@^@CAM SIAL*!&@^!(!)!!!!

9 comments:

mishu blur~ said...

hahahaha~ tankiew sbb post ni buat sy ketawa~ hahahahaha ...LOL!

mishu blur~ said...

opppsss!! btw, kem slm kat hakim faridzul~ frm kwn PLKN dye. ^^V

Miss Potato said...

hahahahaha apa la ziq!

ramlah melaram said...

HAHAHAHAHAHAHAHHA yg nombor 3 tu paling syiokk. lololololl

kyle said...

hampir terpakai ker terpakai dah??
hahaha...klu aku kwn ko, hadiahkan je la spender tue, haha...xnk dah :P

qilamahadi said...

youu mana boleh pakai sependerr lelaki duhhh
youu ni buat malu je
aii tak pernah ajar gelpren aii buat bukan bukan okayyy !
uahua

cik fara said...

apehal lucaah sngt ko ni jik!
haha

FARIZ RAZALI said...

HAZIQ kenapa citer ni ada berbau 18sx... hehe.. dua kali pasal HOT DOG.. sekali pasal spander.. hehee...

Azira Hafiza said...

weh ini sumpah lawak. siot jaaa kan. hahaha.

Related Posts with Thumbnails