Monday, March 14, 2011

tak pernah dalam hidup sesibuk macam ni

Assalamualaikum. Huarghh!,,,,,,,(sambil pegang pisau). Ya ampun this week is going to be the hardest week perhaps! Assignmennt banyak nya tuhan je la yang tahu. Bila habis satu assignment ni, mesti datang yang lain lagi sampai rasa macam bila ntah dapat bernafas lega lega tanpa memikirkan assignment yang kalau Pak Najib buat pon mesti dia meroyan sama.


Minggu ni ada Law test, Law presentation, Math quiz, Account test, Account Tutor, Ads presentation, Ads research paper, semuenye kembor! Alangkah bagusnya kalau badan ni boleh split, satu badan pergi buat test, satu badan lagi pergi buat assignment, yang main badan dia duduk dalam bilik tido. Classmates sekarang pon semua feel benda yang sama, bila tengok muka si Dayyan mesti muka berkerut, habis kelas asyik mencarut. Bila tngok muka si Talha, dalam kelas jer buat buat paham, bila luar kelas bila cakap "eh besok ade presentation la cmner nak wat ni?."Mesti dibalas "ergh kau copy paste jer dalam tenet tuh bagi banyak sikit slides mesti kita dapat markah highest".


Macam tu lah kehidupan aku. Hectic. But yet suka berlengah lengah and i admit that fault. Haziq u need to change. Jangan buat last minute. Struggle for u future. Biar sakit sekarang jangan sakit bila dah tua.


Ok semangat dah sampai. Bye nak off!

1 comment:

hqfizulhqkim said...

teruskan usaha Haziq! :)

Related Posts with Thumbnails