Sunday, June 26, 2011

vroom vroom vrooom!

mak nak kereta!.
amboi cakap macam beli kereta tuh beli kereta mainan ape?
ala savvy je!
savvy ye?. ok. pergi kerja dulu.
boleh tak dapat sebelom abg kerja?
TAKBOLE
how bout MyVi Baru tu?
Kasi ranap wira dulu bru pakai yang bru.
Tapi wira tu manual dah penat la bawak manual
Penat tak penat dah dah nak tngok tv ni.

Haish melepas!

Tak tahu lah pasal ape sekarang ni sangat sangat obses nak ada kereta sendiri. Rasa best dapat kereta sendiri. Bagi nama kat kereta. Kasi bawak laju laju tak kena mara. Tapi tuh la semuanya hanya mimpi yer MIMPI.
Aktiviti sekarang ni kalau bosan bosan mesti bukak mudah.com.my tengok kereta kereta terpakai mana mana ada yang harga murah. Kalau dah dapat spot yang murah tuh share dekat facebook and lepas tuh terus bawak lappy duduk kat sebelah mak dan bila mak tanye "tengah buat apa?" mesti akan cakap "oh tengah tngok kereta second hand yang mak nak beli nanti". Padahal x pernah berjanji pon kan!
OH NAK KERETA SEKARANG

feeling pakai savvy yang kioot mioot


myvi pon boleeee

siottt...disebabkan kau kaler putih so aku masukkan gak dalam wish list


Haih. Mak aku ade la gak cakap "erm kalau abg x dpt kolej sem depan boleh la kot dpt kereta". Alih alih dpt plak kolej. Plan nak kelentong sekali dia cakap "mak dah hidup 20 tahun dengan kau jangan nak bohong sangat boleh tak?"

YE YE MAK DAAAPAAAT
Related Posts with Thumbnails