Sunday, July 10, 2011

ciksiti

Bukan cik siti uitm merbok yang suka melalak lagu siti tapi ini the real siti which is SITI NURHALIZA!. yeah at last once in a lifetime dapat jugak aku berjumpa dengan siti nurhaliza secara live! yeah live people live!!...ok excited. Suara dia omaigod sangat sangat superb sampai rasa nak menangis sebab best sangat. Walaupun tak berapa puas hati sebab lagu yang dinyanyikan agak sedikit. Dalam 4 lagu je tapi agak berbaloi la jugak sebab for konsert yang macam tuh dan ianyanya berharga RM38 only. Dan dalam rm38 tuh kau dapat tengok Aizat, Ana Rafaali, Amy search dan ada budak budak kos Muzik buat persembahan which is sangat sangat la ternganga jaws!

kami sudah. anda bila lagi?




















lepas ni boleh la attend minggu setiausaha walaupun harga tiket sangat sangat lah mahal.






siti sangat kiut nyanyi lagu BI and tak sangka that she can sing english song that good!....

2 comments:

SoLy SoLicious said...

waah..bestnye... terbace jugak lam paper, ct nk perfome kt uitm...

Lelaki Ini said...

kau buat aku panas hatI!!!!

Related Posts with Thumbnails