Saturday, January 29, 2011

Kepelikan Di Situ YE

Bila aku cakap yang aku mandi tapi x guna sabun mandi pon pelik ke? pelik ke?. Ok ini bukan nak bukak keaiban ke hape, tapi ini la realiti nya. AKU X SUKA GUNA SABUN MASE MANDI.
Motiff kau haziq nak cakap pasal mandi? Terima kasih la kat seorang hamba facebook ni tetiba tegor, "eh awak mandi berapa lama sehari, pakai sabun x?". Dalam takde idea ape nak post kat blog terus tercetus idea bernas tuntas.

Oh cakap pasal x mandi, teringat pulak peristiwa  masa ke Sunway mase tu. Dalam keretaapi yang ramai gila orang macam tongtaik, tetiba terbau sesuatu, bukan kentot, bukan tercirit, tapi ada bau macam epal yang masam. EPAL MASAM. Means bau yang sumpah masam, macam ketiak masam, YE KETIAK MASAM!

Disebabkan daya usaha nak survey siapa lah ketiak orang yang masam ni, tetiba ternampak la seorang mamat ni. Berbaju biru muda, seluar hitam tua, sekali imbas macam kesian tengok baju seluar compang camping campung segala. Tapi dua kali tengok, deyyy murugayah! ini bau apa macam mari?...busuk bebenor nokkkk...Rasanya bukan aku sorang je kot pandang pelik kat dia sebab bau memang sumpahsumpah kuat. Sampai orang kat sebelah dia pandang sambil buat muka "asal kau ni busuk sangat".Lepas lepas habes dia pergi terus semua orang.......!(!*cilakak!!!!*binawe!!&@awat busuk cam tettt!!@*!*. (ape nak buat)

Eleyh orang x pakai sabun masa mandi pon nak kepoh. Bukannya x mandi pon. I mandi okeyh. It is just i x guna sabun wokeyh sebab i memang x suka keadaan bila sabun tu menyentuh kulit. Feel yang sumpah x best. Eleh apa kau hengat pakai sabun tuh menjamin la ko punyer tahap kewangian ke?.X de ok! I yang x pakai sabun ni bau badan lagi wangi dari orang yang pakai sabun PH 3.5..konon lebih kuat untuk menghilangkan kebauan. Tapi bila disurvey suwey, bau still kepam jugak, KETIAK STILL BERBULU.


Konon jantan?. U poodah!


YOU STINK


4 comments:

FARIZ RAZALI said...

ok fine.. hehe.. aku penah duduk bawah ketiak sekumpulan org afrika di LRT.. tuhan jer la tahu perasan aku ketika tu haziq.. hehee

amalinutt said...

haha
weh haziq
bukan kau pakai lux same cm aku gak ke ?

Hazique Mirza said...

FARIZ- Asal kau duduk bawah ketia afrika faris?..dia ngorat kau eh?....hahaha

AMA- Pakai pon seminggu dalam 2 kali je...sebab tuh lambat giler habeh...:P

cik fara said...

ei haziq mandi kerbau!

Related Posts with Thumbnails